Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling laten plaatsen

Wilt u als onderneming uw bezoekers te fiets de ruimte bieden om hun tweewielers veilig te parkeren, maar heeft u te weinig ruimte om een verantwoorde oplossing te bieden? Dan kan Klaver Fietsparkeren vaak toch voor u een passende fietsenstalling ontwerpen en plaatsen. Dankzij onze eigen slimme oplossingen die al bij bedrijven overheden, stations en in openbare ruimten naar tevredenheid gebruikt worden. Heeft Klaver Fietsparkeren de expertise in huis om ook voor u een efficiënte parkeergelegenheid in te richten bij uw onderneming.

Neem contact met ons op

Veilige fietsenstalling op maat

Wave

Onze fietsparkeer oplossingen  zijn voorzien van het FietsParKeur keurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend door betrokken fietsparkeer partijen waaronder de Fietsersbond en de Vereniging Straatmeubilair. Daarnaast stellen wijzelf nog hogere eisen aan onze producten wat betreft veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en ruimtebesparing. Bovendien zijn onze fietsenrekken en overkappingen strak vormgegeven en aan te passen aan uw wensen en de uitstraling van uw bedrijf. De nieuwste modellen in ons assortiment overkappingen zijn de Cubic fietsenstalling, Prisma fietsoverkapping en de Cadenza fietskluis.

Fietsparkeeroplossing laten plaatsen

De mogelijkheden voor een fietsparkeeroplossing zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een fietskluis, een fietsenrek met overkapping of een fietsenstalling die ruimte biedt aan honderden fietsen tegelijk. Alles is afhankelijk van de beschikbare ruimte en de eisen waaraan de fietsparkeeroplossing moet voldoen. Naast de grootte en het soort fietsenstalling of overkapping is er ook keuze in materiaal. U kunt onder andere kiezen uit hout, gaas en profielplaat.

Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is al 30 jaar een gerenommeerd bedrijf in oplossingen voor het parkeren van fietsen op verschillende locaties. Wij hebben fietsenstallingen geplaatst bij instellingen in de zorg, onderwijs, overheid, ondernemingen en openbare ruimte. Dit hebben wij zowel nationaal als internationaal gedaan. Doordat wij werken met onze eigen ontwerpers, ontwikkelaars en montageteam houden wij de kwaliteit van onze producten hoog. De producten en oplossingen sluiten hierdoor aan bij onze missie; voor iedere situatie een unieke invulling. Neem vrijblijvend voor meer informatie direct contact met ons op via telefoonnummer 0528 – 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.