Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling laten plaatsen

Als onderneming is het belangrijk om klanten die op de fiets zijn een veilige en gebruiksvriendelijke parkeerplaats te bieden. Klaver Fietsparkeren kan u hier uitstekend bij helpen. Wij produceren en ontwikkelen fietsparkeeroplossingen die geschikt zijn voor elke situatie. Bij ons staat onder andere veiligheid en gebruiksgemak centraal. Wat uw situatie ook is en wellicht is de beschikbare ruimte wat beperkt, Klaver Fietsparkeren kan samen met u tot een op maat gemaakte oplossing voor u komen.   

Neem contact met ons op

Veilige fietsenstalling op maat

Wave

Bij Klaver Fietsparkeren staan onder andere veiligheid en gebruiksgemak centraal. Onze producten zijn dan ook voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit betekent dat onze fietsenrekken aan strenge kwaliteitseisen voldoen en eerst zijn getest. Ze zijn getest op aspecten zoals gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Klaver Fietsparkeren heeft haar eigen montage- en productieteam. Op deze manier kunnen wij er ook voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Naast dat wij ervoor zorgen dat onze producten veilig zijn, bieden wij fietsenrekken aan die geschikt zijn voor elke situatie. We zullen met u in gesprek gaan en op deze manier tot de beste oplossing voor u komen. Om een voorbeeld te geven: we hebben al bij diverse soorten bedrijven fietsenstallingen dan wel met of zonder overkapping geplaatst. Dit hebben wij gedaan bij onder andere ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, openbare ruimtes en bedrijven.   

Fietsparkeeroplossing laten plaatsen

Zoals hierboven al genoemd bieden wij voor elke situatie fietsparkeeroplossingen aan. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos. U kunt kiezen voor een fietskluis, een fietsenrek met overkapping of een fietsenstalling die ruimte biedt aan honderden fietsen tegelijk. Ook hebben wij dubbel- en enkellaagse fietsenrekken. De keuze van welk product geschikt voor u is, ligt aan de beschikbare ruimte en de eisen waaraan de fietsparkeeroplossing moet voldoen. Naast de grootte en het soort fietsenstalling of overkapping is er ook keuze in materiaal. U kunt onder andere kiezen uit hout, gaas en profielplaat voor de overkapping.

Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is al 30 jaar een gerenommeerd bedrijf in fietsparkeeroplossingen op verschillende locaties. Wij bieden onze oplossingen zowel nationaal als internationaal aan. Bent u geïnteresseerd in één van de producten van Klaver Fietsparkeren, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 74 52 00, een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.