Uitbreiding

Uw bestaande fietsenstalling voorzien van extra fietsparkeercapaciteit?

Uitbreiding bestaande fietsenrekken AZ Alkmaar

Hoe pakken wij het uitbreiden van een fietsenstalling aan?

Een fietsenstalling uitbreiden behoort tot de mogelijkheden bij Klaver fietsparkeren. Dit is een aanrader voor iedereen die in het verleden één van onze fietssystemen heeft laten plaatsen. In de loop der jaren kan uw bedrijf, organisatie of andere openbare ruimte gegroeid zijn. In dat geval wilt u dat uw fietssysteem met u meegroeit. Wij kunnen uw fietsenstalling uitbreiden en de capaciteit eindeloos vergroten. Dit komt doordat wij altijd een modulaire fietsenstalling plaatsen. Dankzij een modulaire fietsenstalling is het mogelijk om eindeloos uit te breiden.

Welke soorten fietsenstallingen kunnen wij laten uitbreiden?

Wij voorzien klanten van modulaire fietsenstallingen. Hierdoor kan de capaciteit altijd aangepast worden, mocht dit nodig zijn. Dit geldt voor onze enkellaagse fietsenrekken, maar ook voor de dubbellaagse fietsenrekken is dit een optie. Ook binnen onze fietsoverkappingen en -stallingen kan de capaciteit worden uitgebreid. Daarnaast is het een optie voor onze buitenmodel fietsenrekken.

Wanneer is een uitbreiding handig om te laten doen?

Wilt u uw capaciteit van de fietsenstalling uitbreiden? Dit is een aanrader als u merkt dat de huidige capaciteit onvoldoende is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat uw bedrijf is gegroeid of doordat u meer bezoekers over de vloer krijgt. Daarnaast kan het uitbreiden van een fietsparkeeroplossing nodig zijn als u bijvoorbeeld meer oplaadpunten voor e-bikes toe wilt voegen. Immers maken steeds meer mensen gebruik van een elektrische fiets.

Een fietsenstalling uitbreiden is ook een goed moment om enkele handige serviceproducten toe te voegen, bijvoorbeeld een laadlocker of een aanbindvoorziening. Wij kunnen u advies op locatie geven als de offerte wordt ingevuld. Zo weet u zeker dat uw fietsenstalling optimaal wordt uitgebreid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.