Wat kan Klaver Fietsparkeren voor u betekenen?

Voor iedere situatie een unieke invulling

Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren, ontwikkeling van fietsparkeeroplossingen en het delen van kennis over fietsparkeren. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over dit onderwerp.

Dit betekent Klaver Fietsparkeren voor u:

  • Een assortiment traditionele fietsparkeersystemen, design oplossingen, fietsoverkappingen, fietsenrekken, fietsenstallingen, dubbellaags fietsparkeren, maatwerk fietsparkeren, fietsdetectiesystemen en oplossingen voor etageparkeren.
  • Een vrijblijvend advies dat toegespitst is op uw specifieke situatie met betrekking tot zaken als veiligheid, diefstalpreventie, optimale benutting van de ruimte, duurzaamheid en onderhoud, tijdelijke voorzieningen, stallingen en overkappingen, stimuleren van het fietsgebruik en vandalismebestendigheid.
  • Productontwikkeling en werkvoorbereiding in eigen beheer waardoor wij staan voor de kwaliteit van onze producten en het serviceniveau.

Meer informatie ontvangen? Neem contact op via 0528 – 74 52 00, per mail info@klaverfietsparkeren.nl of via ons contactformulier.