Fietsenstalling laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren

Overweegt u om een fietsenstalling te laten plaatsen? In dat geval kiest u voor Klaver Fietsparkeren. Voor verschillende bedrijven, organisaties en (overheids)instanties is het een uitstekend idee om over een eigen fietsenstalling te beschikken. Zo kunnen uw eigen werknemers altijd hun fiets kwijt. Bovendien bent u er dankzij een fietsenstalling zeker van dat de fietsen beschermd worden tegen zowel de weersomstandigheden als diefstal en vandalisme. Daarnaast stimuleert het hebben van een fietsenstalling van een hoge kwaliteit het fietsen onder uw werknemers. Dat zorgt niet alleen voor meer lichamelijke beweging, maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Een fietsenstalling plaatsen behoort tot onze specialiteiten. Maar wellicht twijfelt u nog of wij de beste partner hiervoor zijn. Na het lezen van deze blog zal dat niet meer het geval zijn. Hieronder vertellen we u meer over onze onderneming en wat u kunt verwachten als u uw fietsenstalling door ons laat plaatsen.

CuBic fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren bij UMC Utrecht

Over Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een specialist op het gebied van fietsmobiliteit. Al meer dan 30 jaar helpen wij instanties, bedrijven en organisaties met oplossingen op het gebied van fietsparkeren. Wij kunnen niet alleen deze oplossingen plaatsen, maar u kunt ook bij ons terecht voor uitbreiding en onderhoud. Op onze website vertellen we u meer over de verschillende projecten die wij door de jaren heen gerealiseerd hebben.

Wij bieden uiteenlopende producten aan. Zo zit u bij ons goed voor de aanvraag van een fietsenstalling, maar we kunnen u ook helpen met het plaatsen van diverse soorten fietsenrekken, fietsoverkappingen, oplaadpunten voor e-bikes en verschillende serviceproducten. Voor elke situatie vinden wij de juiste oplossing, met een focus op gebruiksgemak, innovatie, efficiëntie en veiligheid.

Fietsenstalling aanvragen: hoe gaat dit in zijn werk?

Al binnen enkele stappen kunt u een fietsenstalling laten plaatsen door ons. Het begint met de aanvraag van een fietsenstalling. U kunt de offerte voor een fietsenstalling aanvragen via onze website. Er wordt te allen tijde contact met u opgenomen. Vervolgens heeft u de optie om vrijblijvend iemand langs te laten komen. Eén van onze specialisten komt de situatie bekijken. Het doel is om een zo goed mogelijk beeld van de omgeving te krijgen, waarbij u ook de optie hebt om foto’s te uploaden.

Hierna start de ontwerpfase. Ons plan wordt niet alleen gebaseerd op de omgeving, maar ook op uw voorkeuren. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een standaard fietsenstalling, maar een stalling op maat behoort ook tot de mogelijkheden. We starten met de uitvoer nadat het plan door u is goedgekeurd. We plaatsen in Nederland met montageploegen bestaande uit onze eigen mensen. Na de oplevering zult u 100% tevreden zijn. Neem nu contact met ons op een laat ons uw fietsenstalling plaatsen.

 

 

 

Prisma overkapping van Klaver Fietsparkeren