Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Voordelen belijning voor fietsenstallingen

Klaver Fietsparkeren vindt efficiëntie en veiligheid erg belangrijk. Wij voorzien u graag van advies en fietsenrekken op maat. De mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren voor de inrichting van uw stalling biedt, zijn eindeloos en we produceren fietsenrekken voor alle soorten fietsen en onder andere parkeeroplossingen voor scooters en bijvoorbeeld bakfietsen. Bij onze fietsenrekken kunt u denken aan Fietsparkeersystemen voor reguliere fietsen, maar ook rekken voor elektrische fietsen en kratfietsen. Door de eindeloze mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren biedt voor de inrichting van uw fietsenstalling, is het aan te raden om gebruik te maken van Belijning. Belijning deelt de fietsplaatsen op in secties voor bijvoorbeeld e-bikes, kratfietsen, racefietsen en bakfietsen. Op deze manier wordt structuur aangebracht en is het duidelijk welk vervoersmiddel waar geparkeerd moet worden.  

Neem contact met ons op

Belijning in uw fietsenstallingen  Douwe Egberts

Door gebruik te maken van belijning in uw fietsenstalling is het voor de gebruiker in één oogopslag duidelijk waar de fiets geplaatst kan worden. Door de belijning wordt de fietsenstalling namelijk ingedeeld in verschillende secties. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld scooters of bakfietsen. Het overzicht dat door belijning wordt gecreëerd, zorgt ervoor dat de stalling overzichtelijk blijft en goed benut wordt. Er komen steeds meer verschillende soorten fietsen bij waardoor het voor de fietser prettig is om te weten waar de fiets of scooter veilig geparkeerd kan worden. Door het gebruik van duidelijke belijning kunt u dit ook aan uw stalling toevoegen.

Fietsenstallingen op maat

Klaver Fietsparkeren gaat graag met u in gesprek om aan uw wensen en behoeften te voldoen. Uit ons assortiment kunnen wij u veel verschillende fietsenrekken aanbieden. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om deze door middel van één van onze overkappingen te overdekken. Wij integreren de fietsparkeeroplossing in de omgeving, zodat deze bij uw bedrijf past. Naast overkappingen en fietsparkeersystemen bieden wij ook een fietskluis en een fietsbox aan om uw fiets of scooter veilig te parkeren en te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Onze fietsparkeeroplossingen kunnen toegepast worden in veel verschillende situaties. U kunt hier denken aan bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, stations en bedrijven.         

Contact

Bent u geïnteresseerd in de fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren, in één van onze overige producten of wilt u meer weten over belijning? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons mailen, bellen of ons contactformulier invullen op de contactpagina.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.