Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Voor iedere locatie het juiste fietshok

Is uw school of bedrijf op zoek naar een goede fietsenstalling voor de grote hoeveelheid studenten of medewerkers? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor het juiste fietshok. Klaver Fietsparkeren heeft een groot assortiment aan overdekte en onoverdekte fietsenstallingen en -rekken. Overigens raden wij het u aan om voor een groot fietsenhok te kiezen voor een overkapping. Dit zorgt niet alleen voor overzicht, maar dit zorgt er ook voor dat de fietsen optimaal worden beschermd tegen weer en wind. Lees hieronder wat de diverse mogelijkheden zijn voor het plaatsen van fietsenhokken of -rekken. 

Een overdekt fietsenhok

Wanneer u op zoek bent naar een fietshok met overkapping, kunt u contact opnemen met Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft vier verschillende fietshokken met overkappingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de T-Hide, de Top, de Wave en de Flex. De T-Hide en de Top zijn normale fietshokken, waarbij de nadruk wordt gelegd op de overkapping. De Flex, daarentegen, heeft ook bijzondere zijkanten. Het is geheel aan u en uw smaak om te kijken welk fietsenhok het beste bij uw bedrijf of school past. 

Niet alleen kunt u kiezen uit deze drie verschillende fietshokken, u kunt ook kiezen voor het materiaal dat bij u past. Zo kunt u kiezen uit de materialen hout, gaaswerk of paneelplaat. Ook kunt u voor uw overkapping kiezen uit een thermisch verzinkte overkapping of een poedercoat.

Neem contact op met Klaver Fietsparkeren

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf dat uw fietsenhok komt plaatsen, kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van fietsenhokken en fietsrekken. Ook kunnen de medewerkers u optimaal adviseren over welk type fietshok het beste op uw locatie zal passen. U kunt via de website contact opnemen met onze medewerkers. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.