Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Verschillende soorten fietsoverkappingen

Een fiets kan optimaal worden beschermd door middel van een fietsoverkapping. Een overkapping zorgt ervoor dat de fiets wordt beschermd in weer en wind. Regen kan uw fiets bijvoorbeeld al flink aantasten. Een fietsoverkapping zorgt er in dit geval voor dat uw fiets wordt beschermd en dat ook u droog staat tijdens het parkeren van uw fiets.

Neem contact met ons op

Een fietsoverkapping voor uw bedrijf

Er zijn verschillende soorten fietsoverkappingen. Wij van Klaver, gespecialiseerd in fietsparkeersystemen, kunnen u diverse systemen aanbieden, waaronder de fietskluis Cadenza en fietsberging Box. Zo is er keuze uit de T-Hide, de Top en de Flex. Daarnaast heeft uiteraard elke fietsoverkapping overigens hetzelfde doel: het droog houden van de fiets.

Wanneer u op zoek bent naar een fietsoverkapping kunnen wij deze afwerken met diverse materiaal soorten. De Flex kan afgesloten worden met gaaswerk, hout- of paneelplaten. Daarnaast is het gebruikte materiaal bij de Top en de T-Hide thermisch verzinkt staal. Dit geldt trouwens ook voor het frame van alle overkappingen.

Klaverfietsparkeren.nl

Wanneer u een fietsoverkapping toe wilt voegen aan uw fietsenstalling kunt u terecht bij Klaver. Klaver Fietsparkeren is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het plaatsen van fietsenstallingen, overdekkingen en dubbellaags fietsparkeren. Wanneer u erover denkt om een overkapping aan te schaffen kunt u voor meer informatie terecht op de website www.klaverfietsparkeren.nl. Ook kunt u op deze website terecht voor advies over veiligheid, vandalismebestendigheid en diefstalpreventie. Voor contact met één van de medewerkers kunt u terecht op de website of kunt u telefonisch contact opnemen met het bedrijf.

Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.