Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Vergelijk de afmeting fietsenstalling en kies het juiste exemplaar

Een goede fietsenstalling is onmisbaar voor ieder bedrijf. Vooral in Nederland is het vrij normaal om op de fiets naar het werk te gaan. Het is voor werknemers dan ook belangrijk dat zij hun fiets veilig en droog neer kunnen zetten bij hun werk. Bent u een bedrijf en bent u op zoek naar een betrouwbare fietsenstalling voor bij uw kantoor? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor verschillende soorten fietsenstallingen. Wij zullen u hieronder meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden omtrent het laten plaatsen van fietsenstallingen.

Ga voor een simpel fietsenrek

Wanneer uw bedrijf niet al te groot is, is het natuurlijk overbodig om een grote fietsenstalling te laten plaatsen. U kunt in dit geval veel makkelijker kiezen voor een simpel en elegant fietsenrek. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsenrekken. De fietsenrekken bieden ruimte voor vier fietsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere van deze fietsenrekken naast elkaar te zetten. Zo heeft u ruimte voor meerdere fietsen en zorgt u ervoor dat de ruimte voor de fietsen er keurig uitziet. Interesse in één of meerdere simpele fietsenrekken? Kijk dan op de website van Klaver Fietsparkeren. Hier vindt u namelijk de afmeting van de fietsenstalling en de afmetingen van de fietsenrekken.

Ga naar Klaver Fietsparkeren voor de juiste fietsenstalling

Klaver Fietsparkeren heeft naast de simpele fietsenrekken ook de meest handige fietsenstallingen in het assortiment opgenomen. De afmeting van de fietsenstalling is te vinden op de website van Klaver Fietsparkeren. U heeft namelijk meerdere opties voor verschillende fietsenstallingen. Zodra u de afmeting van de fietsenstalling weet, kunt u zien welke fietsenstalling het beste bij uw bedrijf en locatie past. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een overdekte fietsenstalling te nemen, maar ook is het natuurlijk een optie om te gaan voor de luxere variant waarbij de fietsen boven elkaar komen te staan.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.