Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Veilig fiets parkeren stad

Het grote aantal fietsers dat ons land kent, willen hun fiets graag veilig in de stad parkeren. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat u als bedrijf, stad of instelling een passende oplossing in de vorm van een fietsenstalling biedt. Een fietsenstalling die past bij het aantal bezoekers en de uitstraling van uw onderneming. Klaver Fietsparkeren biedt een hoogwaardige kwaliteit fietsenrekken en stallingen, voor tevreden klanten.

Neem contact met ons op

Een breed assortiment veilige fietsstallingen

Cubic enkelzijdig gaasKlaver Fietsparkeren biedt onder andere enkel- en dubbellaags fietsenrekken en overkapte fietsstallingen met het FietsParKeur Keurmerk. Dit geeft u een garantie van de hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van onze producten. De fiets kunt u zo gemakkelijk en veilig parkeren, zonder in te leveren op beschikbare ruimte. Bovendien stellen wij zelf nog extra eisen aan de door ons vervaardigde stallingen, die dan ook jarenlang meegaan. De fietsenrekken die wij aanbieden kunnen zowel in bewaakte als onbewaakte stallingen veilig worden ingezet. Naast plaatsing, uitbreiding en onderhoud van fietsstallingen biedt Klaver Fietsparkeren ook een detectiesysteem, waarmee u precies kunt zien waar nog een lege plek voor parkeren is binnen uw fietsenstalling en die een fiets die lang blijft staan detecteert. Zo voorkomt u dat een achtergelaten fiets onnodig uw stalling in de stad bezet.

Klaver Fietsparkeren biedt internationale oplossingen

Niet alleen in Nederland zijn onze fietsenstallingen te vinden. Ook klanten in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Zweden zijn tevreden over onze oplossingen op het gebied van fietsstallingen. Onze fietsstallingen zijn in de meeste gevallen uit te breiden en ook kunnen aanvullende fietsrekken geplaatst worden, wanneer u bijvoorbeeld meer plaats nodig heeft voor een hoger aantal bezoekers met fietsen. Ook voor het onderhoud van uw fietsenstalling hebben wij ervaren medewerkers voor u klaarstaan. Voor meer informatie over de mogelijke oplossingen voor uw onderneming, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0528 74 52 00. Op onze website vindt u ook een plattegrond, mocht u een bezoek willen brengen aan ons hoofdkantoor in Hoogeveen. Daarnaast kunt u ons altijd mailen naar info@klaverfietsparkeren.nl. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.