Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uw persoonlijke fietsenberging voortuin

Wanneer u in het bezit bent van een goede fiets wilt u natuurlijk wel dat uw fiets veilig kan worden gestald rondom uw eigen huis. Wanneer u niet in het bezit bent van een schuur of een achtertuin, is het fijn als u uw fiets kunt parkeren in de fietsenberging voortuin. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de fietsenberging voortuin. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

 

fietsenstalling kraitDe diverse producten

Wanneer u uw fiets graag wilt stallen in uw voortuin kunt u kiezen uit verschillende producten. Zo kunt u voor de fietsenberging voortuin kiezen uit de Mamba, het fietsparkeersysteem Cobra of de Krait. Al deze producten kunnen worden aangebracht in de grond, waardoor uw fiets veilig kan worden geparkeerd. Met een extra fietsslot is uw fiets beveiligd tegen diefstal.

Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld de fietsenberging Box te nemen voor het stallen van uw fietsen. De Box is een overdekte fietsenstalling die op slot kan. Deze fietsenstalling beschermt uw fiets niet alleen optimaal tegen diefstal, maar zorgt er ook voor dat uw fiets wordt beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.

Fietsparkeersystemen van Klaver

Bent u op zoek naar één van de bovenstaande producten of bent u op zoek naar een fietsenberging in uw voortuin? Neem dan eens een kijkje bij onze producten op de website. Op deze website kunt u terecht voor verschillende fietsparkeersystemen. Ook kunt u op deze website terecht voor advies omtrent het veilig parkeren van uw fietsen.

Wanneer u meer informatie wilt vergaren over de verschillende mogelijkheden omtrent het stallen van uw fietsen kunt u contact opnemen met Klaver Fietsparkeren. Contact kan worden opgenomen via de website. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen met Klaver via het telefoonnummer 0528 - 745 200 of een e-mail sturen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.