Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uw op maat gemaakte overkapping fietsen

Een overkapping voor de fiets is ideaal om uw fiets optimaal te beschermen. Met een overkapping staat uw fietsrek droog en worden de fietsen die in het rek staan optimaal beschermd. Er zijn verschillende soorten fietsenstallingen met overkappingen. Hieronder vindt u meer informatie over de soorten overkappingen die u als bedrijf aan kunt schaffen.

Neem contact met ons op

De verschillende overkappingen

flexWij hebben een ruim assortiment aan overkappingen voor fietsen. De overkapping voor fietsen kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden en kan daarnaast ook geleverd worden in verschillende maten. Het is mogelijk om gebruik te maken van verschillende materialen. Zo kunt u voor de overkapping gebruik maken van gaaswerk, hout of paneelplaten. De overkapping zelf wordt altijd thermisch verzinkt en het is zelfs mogelijk om een poedercoat erbij te nemen.

Er zijn verschillende soorten fietsenstallingen met overkappingen. De overkappingen zijn kwalitatief goed en kunnen aangepast worden aan uw wensen en ideeën. De verschillende soorten overkappingen waar u uit kunt kiezen zijn de T-Hide, de Top, de Wave, de CuBic en de Flex. Bij de T-Hide, de Wave en de Top ligt de nadruk op het bijzondere dak, terwijl de nadruk bij de Flex en CuBic aan de zijkanten ligt.

Het plaatsen van de overkapping fietsen

Als u als bedrijf erover nadenkt om een overkapping te nemen bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. De fietsenstalling kan op bijna elke locatie worden geplaatst en zorgt ervoor dat de fietsen op een veilige manier kunnen worden gestald. Ook kan de fietsoverkapping ervoor zorgen dat u net die luxe uitstraling krijgt die u wenst te hebben.

Bent u geïnteresseerd in het nemen van een overkapping? Voor meer informatie kunt u het informatie formulier invullen. Daarnaast kunt u op deze website ook advies krijgen over de veiligheid van het parkeren van de fietsen, diefstalpreventie en het optimaal benutten van uw ruimte.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.