Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uw eigen fietsenstalling in de voortuin

Het klinkt misschien wat overdreven: het hebben van een eigen fietsenstalling in uw voortuin. Maar waarom? Het zou toch ideaal zijn om uw fiets netjes te kunnen parkeren zo vlak voor uw huis? Klaver Fietsparkeren heeft in het assortiment een aantal fietsenstallingen die geschikt zijn voor in de voortuin. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over omvallende fietsen en een onoverzichtelijke tuin!

mamba-vooraanzicht-fietsparkeersysteem

Alle producten bekijken

De verschillende fietsenstallingen voor in de voortuin

Er zijn verschillende oplossingen voor fietsparkeerproblemen in uw voortuin. Zo kunt u bijvoorbeeld een overdekte of onoverdekte fietsenstalling nemen. Wanneer u het liefste een overdekte fietsenstalling wilt hebben, kunt u kiezen voor de CuBic

Naast de CuBic kunt u ook kiezen voor een fietsenstalling in de voortuin die niet overdekt is. Er is keuze genoeg. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Krait, de Mamba of de Cobra. Al deze fietsenrekken bieden plaats aan vier fietsen en kunnen overigens worden bevestigd aan de grond, zodat deze rekken niet kunnen worden gestolen. Juist doordat deze fietsenrekken niet overdekt zijn, raden wij het u aan uw fiets extra goed op slot te zetten met behulp van een extra slot. 

Neem contact op met Klaver Fietsparkeren!

Wanneer u graag een fietsenstalling in de voortuin wilt laten plaatsen, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. U kunt contact met ons opnemen via de website, maar u kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0528 745200.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.