Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uw eigen fietsenrek kopen bij Klaver Fietsparkeren

Wilt u graag een fietsenrek kopen als particulier of als bedrijf? Dan kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft een uitgebreid assortiment aan fietsenrekken, fietsenstallingen en fietsenbergingen. Een fietsenrek kopen is natuurlijk niet iets wat u dagelijks doet. Het is dan ook mogelijk om de medewerkers van Klaver Fietsparkeren in te schakelen wanneer u vragen heeft of wanneer u erover denkt om uw eigen fietsenrek samen te stellen. Wij zullen u alvast proberen te informeren over de diverse mogelijkheden.

De verschillende soorten rekken

Een fietsenrek kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Het is dan ook belangrijk om een fietsenrek te kopen dat aan uw smaak voldoet. U bent echter degene die het fietsenrek dagelijks zal gaan gebruiken. Wanneer u bij Klaver Fietsparkeren op zoek gaat naar het geschikte rek, kunt u kiezen uit vier verschillende rekken. Zo kunt u kiezen uit de Krait, de Mamba en de Cobra. Al deze rekken bieden plaats aan vier fietsen en zijn zilvergrijs van kleur. Niet alleen zorgen deze rekken er in uw tuin voor dat uw fietsen netjes geparkeerd staan, ook zult u zien dat u een goed overzicht krijgt in uw tuin. 

Klaver Fietsparkeren, de specialist in fietsrekken

De Cobra, de Krait, de Mamba en de Cluster worden verkocht door Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van fietsenrekken en fietsenhokken. Wanneer u graag een fietsenrek wilt kopen, kunt u terecht bij ons bedrijf. Zo kunt u op de website van Klaver Fietsparkeren de verschillende modellen zien en ook kunt u hier terecht wanneer u vragen heeft over één van de producten. Zo kunt u via de website contact opnemen met één van onze medewerkers. Het is overigens ook mogelijk om contact op te nemen met onze medewerkers via het telefoonnummer 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.