Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uw eigen fietsenhok maken

Nederland is een echt fietsland. Haast iedereen in ons land heeft een fiets in zijn bezit. Het is dan ook helemaal niet gek dat u uw fiets goed wilt beschermen tegen factoren van buitenaf. Zo wilt u, naast het feit dat uw fiets veilig staat, ook een goede bescherming tegen de weersomstandigheden. Door middel van een fietsenhok kan uw fiets optimaal worden beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. Zelf een fietsenhok maken is natuurlijk een optie, maar u kunt er ook voor kiezen om een fietsenhok te kopen. Lees hieronder over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

 

Het zelf maken van een fietsenhok

fietsenberging-afsluitbaar-boxEen fietsenhok maken is natuurlijk weggelegd voor de klussers onder ons. Voor het maken van een fietsenhok zijn minder vereisten nodig dan bij het bouwen van een schuur of een huis. Een fietsenhok hoeft namelijk geen speciale elementen zoals ramen te bevatten en het hok hoeft over het algemeen ook niet geïsoleerd te worden. Een fietsenhok maken neemt echter wel tijd in beslag. Alle onderdelen als de wanden en het dak zullen op maat gemaakt moeten worden en dan ter plekke in elkaar gezet moeten worden.

De wanden kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om kunststof, aluminium of steen en hout te gebruiken. Deze materialen zijn te vinden bij verschillende bouwmarkten. Bij het maken van het dak is het vooral belangrijk om waterdicht te werk te gaan. De fietsen moeten immers beschermd worden tegen vocht. Er kunnen verschillende soorten materialen worden gebruikt voor het dak. Zo kunt u kiezen uit hout, golfplaten of dakleer.

Koop uw fietsenhok kant en klaar

Wilt u liever niet uw eigen fietsenhok maken? Wees niet getreurd. Het is ook mogelijk om kant en klare fietsenhokken te kopen bij Klaver Fietsparkeren. Klaver verkoopt de fietsenberging Box die zowel in de stad als buitenaf gebruikt kunnen worden. Deze fietsenstallingen beschermen uw fiets optimaal tegen zowel diefstal als tegen weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie op de pagina over de fietsenberging Box.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.