Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uniek aanbod enkellaags fietsenrekken

Fietsen is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor het milieu. De luchtkwaliteit blijft beter dan wanneer u reist met de auto of met het openbaar vervoer. Daarnaast heeft u geen last van verkeersdrukte – wat veel tijdswinst oplevert. Naast het creëren van een slechtere luchtkwaliteit, nemen auto’s meer plek in dan fietsen. Op één auto parkeerplaats passen veel fietsen. De enkellaags fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren maken het mogelijk om de fiets veilig te stallen. Door het gebruik van voorvorkondersteuning is het onmogelijk dat de fiets beschadigd raakt. 

Neem contact met ons op

Groot aanbod enkellaags fietsenrekken

mamba fietsenrekHet handige aan fietsen is dus dat verkeersdrukte vermeden kan worden. Echter, moet er op de plaats van bestemming voldoende ruimte zijn om de fiets veilig en netjes te stallen. Een fiets is een kostbaar bezit waar men zuinig mee omgaat.  Daarnaast ziet het straatbeeld er chaotisch uit wanneer fietsen her en der worden geplaatst. Het parkeren van fietsen in enkellaagse rekken biedt hier de oplossing. Bij Klaver Fietsparkeren hebben we vier verschillende enkellaagse rekken, de Mamba, Cobra, Krait en Viper in ons assortiment.

Eén van de unieke kenmerken van alle fietsparkeersystemen van Klaver Fietsparkeren is de voorvorkondersteuning. Door de voorvork en niet het wiel in te klemmen is het onmogelijk om een slag in het wiel te krijgen. De fietsenrekken kunnen in iedere gewenste kleur geleverd worden om zo aan te sluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Het toevoegen van een oplaadpunt aan onze rekken is ook een mogelijkheid hierdoor biedt u de bezoekers met een E-bike de mogelijkheid om de fiets tijdens het bezoek op te laden.

Contact opnemen Klaver Fietsparkeren

Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren heeft het keurmerk FietsParKeur. Met andere woorden, u kunt uitgaan van rekken gemaakt van de hoogste kwaliteit. Neem voor meer informatie contact met ons op via (0528) 74 52 00 wij helpen u dan graag verder met bijvoorbeeld een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.