Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Uniek aanbod enkellaags fietsenrekken

Klaver Fietsparkeren heeft zich gespecialiseerd in fietsparkeeroplossingen. We hebben verschillende fietsenrekken in ons aanbod. Voor elke situatie is er een geschikt fietsenrek. Zo hebben wij al bij diverse soorten branches onze producten mogen plaatsen. Enkele voorbeelden zijn scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Wij van Klaver Fietsparkeren plaatsen graag bij u de juiste fietsenrekken die past bij uw situatie.

Neem contact met ons op

Groot aanbod enkellaags fietsenrekken

mamba fietsenrekDoordat er in Nederland veel gefietst wordt, wordt de vraag naar parkeerplaatsen voor fietsen steeds groter. Klaver Fietsparkeren speelt hier op in met de fietsparkeeroplossingen. Wanneer er niet voldoende fietsenrekken zij, worden fietsen zomaar overal geplaatst en wordt het dus ongestructureerd en gevaarlijk. De fietsenrekken van Klaver zijn hier een uitstekende oplossing voor. We hebben verschillende soorten fietsenrekken: Mamba, Krait, Viper en Cobra. De fietsenrekken kunnen voorzien worden met een oplaadpunt om elektrische fietsen mee op te laden. Onze fietsenrekken zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit betekent dat de rekken aan bepaalde strenge eisen voldoen. Klaver stelt nog een aantal extra eisen aan haar producten om een nog betere kwaliteit te waarborgen. De eigenschappen van de fietsenrekken bieden de rekken extra zekerheid op het gebied van diefstal preventie en veiligheid. Klaver Fietsparkeren vindt veiligheid en gebruiksgemak erg belangrijk. Er wordt dan ook goed op gelet dat de rekken veilig zijn en gebruiksvriendelijk. Onze rekken zijn voorzien van voorvorkondersteuning. Dit wil zeggen dat wanneer de fietsen in één van onze fietsenrekken staan dat deze wordt ondersteund bij de voorvork en niet bij het wiel. Dit voorkomt dat er een slag in het wiel kan komen.

Geïnteresseerd in een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren

Bent u geinteresseerd in een fietsenrek van Klaverfietsparkeren? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op en één van onze medewerkers zal u verder helpen. We zullen met u in gesprek gaan om achter uw wensen en eisen te komen en op deze manier proberen we tot de beste oplossing voor u te komen.

U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de contactpagina invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.