Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Topkwaliteit enkellaags fietsenrekken

Nederland staat bekend om de vele fietsers. Niet gek, want fietsen biedt veel voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen. Het geeft niet alleen een gevoel van onafhankelijkheid, maar het is ook erg goed voor het lichaam. Mensen die bijvoorbeeld fietsend naar het werk gaan, hebben over het algemeen een lager vetpercentage dan mensen die met het openbaar vervoer of met de auto gaan. Met zoveel fietsers in een land zijn fietsenrekken essentieel. Gelukkig maakt Klaver Fietsparkeren onder andere enkellaags fietsparkeren mogelijk. Fietsen kunnen zo op een nette, en veilige manier worden gestald.

Neem contact met ons op

Fietsenrekken enkellaags

cobraKlaver Fietsparkeren biedt verschillende enkellaagse fietsenrekken aan. U heeft de keuze uit de fietsparkeersystemen: Mamba, Cobra, Krait en Viper. Alle fietsparkeersystemen zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen. De Mamba heeft een opvallende aanbindvoorziening en is uitermate geschikt voor openbaar terrein. De Cobra valt op door de ronde vormen en doorlopende aanbindvoorziening en past mooi in het huidige straatbeeld. Er zijn verschillende varianten van de Cobra beschikbaar, waaronder één met e-bike oplaadpunt. De Krait heeft juist een wat strakkere vormgeving en is op het gebied van enkellaagse fietsenstallingen ideaal. Ook van de Krait zijn er verschillende versies verkrijgbaar. Als laatste het fietsparkeersysteem de Viper, dit systeem is perfect voor kratfietsen of fietsen met een mand. In een regulier rek is hiervoor vaak te weinig plaats maar de Viper biedt de fiets de extra ruimte die een kratfiets nodig heeft.

De kwaliteit van fietsparkeersystemen

Sinds 1999 bestaat Stichting FietsParKeur om kwaliteitsverbetering van fietsparkeervoorzieningen in Nederland te realiseren. De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren hebben het FietsParKeur keurmerk en bieden het hoogste kwaliteitsniveau. De fietsenstallingen zijn duurzaam, efficiënt en hebben een goede voorvorkondersteuning waardoor er geen kans is op slag in het wiel.

Contact opnemen met Klaver Fietsparkeren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (0528) 74 52 00, Wij geven u dan graag meer informatie en maken een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.