Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Topkwaliteit enkellaags fietsenrekken

Klaver Fietsparkeren speelt in op het toenemende aantal fietsers in Nederland. Ze biedt fietsparkeeroplossingen aan die geschikt zijn voor elke situatie. Zo hebben wij al bij diverse branches internationaal en nationaal onze fietsenrekken en overige producten mogen plaatsen. Een voorbeeld van een product dat Klaver Fietsparkeren levert zijn haar reguliere enkellaagse fietsenrekken. Klaver Fietsparkeren helpt u graag verder om tot de beste fietsparkeeroplossing voor u te komen.

Neem contact met ons op

Fietsenrekken enkellaags

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende soorten fietsenrekken in haar assortiment. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing. We zullen eerst met u in gesprek gaan om te kijken wat uw wensen en eisen zijn en op die manier zullen we tot de beste oplossing voor u komen. De verschillende fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn:

Elk van deze rekken heeft zo weer haar eigen uiterlijk en functie. De Viper fietsenrekken zijn geschikt voor buitenformaat fietsenrekken. U kunt hier denken aan fietsen met een krat of mand voorop. Wij bieden ook de mogelijkheid om oplaadpunten bij de fietsenrekken te leveren om zo elektrische fietsen op te kunnen laden.  

De kwaliteit van fietsparkeersystemen

Wij kunnen de beste kwaliteit waarborgen, omdat onze fietsenrekken voldoen aan strengen eisen. Doordat de rekken hieraan voldoen zijn deze voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Echter, gaat Klaver Fietsparkeren een stapje verder. Wij hebben ons eigen productie- en assemblage team en we stellen nog een aantal extra kwaliteitseisen aan onze producten waardoor onze fietsenrekken extra zekerheid bieden op het gebied van diefstalpreventie en veiligheid. 

Geïnteresseerd in de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren?

Bent u geïnteresseerd in een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen op de contactpagina. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.