Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Stalling fietsen in stad

Als bedrijf, stad of overheidsinstelling bent u op zoek naar een fietsenstalling die past bij het ontwerp van uw gebouw. Veel van uw bezoekers komen met de fiets, waardoor ieder bedrijf en iedere stad een eigen fietsstalling nodig heeft. Aangepast aan het aantal bezoekers kan dit een bescheiden tot zeer ruime stalling voor fietsen zijn. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Het assortiment fietsenstallingen

Klaver fietsparkeren biedt een ruim assortiment fietsstallingen voor bedrijf, stad of instelling. Bovendien kwamen onze stallingen voor fietsen het beste uit de test op gebied van duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie. Zo wordt niet alleen de ruimte optimaal benut, maar is ook het veroorzaken van een slag in het wiel uitgesloten. Al onze fietsenrekken die categorisch gezien voor het FietsParKeur keurmerk in aanmerking komen hebben dit keurmerk ook verkregen. Daarnaast stellen wij bovendien onze eigen extra eisen aan onze fietsenrekken. In ons assortiment vindt u verschillende enkellaags fietsenrekken, dubbellaags fietsenrekken, overkapte fietsenstallingen en bovendien het handige fietsdetectie systeem. Deze detecteert zowel fietsen die zijn achtergelaten en onnodig uw stalling bezetten, als lege plekken wat zorgt voor een snelle doorstroom van fietsen.

Contact opnemen met Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren zorgt niet alleen overal in Nederland voor fietsenrekken en overkappingen, maar ook in andere landen binnen Europa hebben we tal van tevreden klanten. Onder andere in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken staan fietsenstallingen van onze ervaren hand. Bovendien zorgen wij niet alleen voor producten en installatie van hoogwaardige kwaliteit, maar ook het onderhoud van de stallingen voor fietsen wordt door onze werknemers met jarenlange ervaring verzorgd. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528 74 52 00. Langskomen bij ons hoofdkantoor in Hoogeveen mag ook altijd. Of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.