Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Stal uw fiets in uw eigen afsluitbare fietsenstalling

Uw fiets is een waardevol bezit. Wanneer u uw fiets regelmatig gebruikt om naar uw werk of school te gaan, is het voor u natuurlijk belangrijk om uw fiets optimaal te beschermen tegen de weersomstandigheden of tegen diefstal. Een afsluitbare fietsenstalling zou de ideale oplossing zijn om uw fiets te beschermen tegen deze factoren van buitenaf. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u een afsluitbare fietsenstalling kopen voor eigen gebruik.

De diverse fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het parkeren van fietsen. Klaver Fietsparkeren heeft een divers assortiment fietsenstallingen. Zo verkopen wij afsluitbare fietsenstallingen op openbare gelegenheden. Deze fietsenstallingen zijn onder andere terug te vinden bij stations of bedrijven. De afsluitbare fietsenstallingen hebben diverse sloten. Zo kunnen enkele van deze fietsenstallingen worden afgesloten met behulp van een cilinderslot. Ook is het mogelijk om deze fietsenstallingen af te sluiten met een bedieningszuil met betaalmogelijkheden. Met behulp van de afsluitbare fietsenstalling kunt u uw fiets veilig achterlaten op diverse openbare gelegenheden. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het feit of uw fiets wel veilig staat opgeborgen.

Kies voor een persoonlijke fietsenstalling

Niet alleen is het prettig om uw fiets veilig te kunnen achterlaten bij openbare gelegenheden, ook zou u uw fiets natuurlijk graag veilig willen parkeren bij u thuis. Klaver Fietsparkeren heeft diverse fietsenstallingen te koop voor eigen gebruik. Zo kunt u ervoor kiezen om een Box aan te schaffen. Deze afsluitbare fietsenstalling zorgt ervoor dat uw fiets optimaal wordt beveiligd wanneer u deze bij u thuis wilt parkeren. De Box zal uw fiets goed beschermen tegen weersomstandigheden en zorgt er tevens voor dat het onmogelijk wordt voor dieven om uw fiets te stelen. In de Box kunt u tot maar liefst vijf fietsen kwijt, ideaal dus voor het hele gezin!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.