Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Stal uw fiets in een afsluitbare fietsenstalling

Gaat u ook regelmatig fietsend naar de stad, naar uw werk of naar andere gelegenheden? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw fiets goed beschermd is tegen diefstal. Het is dan ook prettig wanneer u uw fiets kunt stallen in een afsluitbare fietsenstalling. Op deze manier bent u er zeker van dat uw fiets niet snel wordt gestolen en kunt u uw fiets met een gerust hart achterlaten
 

Neem contact met ons op

Openbare fietsenstallingen

fietsenbox-groningenKlaver Fietsparkeren begrijpt uw zorgen en heeft dan ook al bij diverse bedrijven afsluitbare fietsenstallingen geplaatst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsenstallingen bij de metrohaltes en treinstations. Deze afsluitbare stallingen kunnen afgesloten worden met bijvoorbeeld een cilinderslot, maar het is ook mogelijk om de fietsenstallingen af te sluiten met een bedieningszuil met betaalmogelijkheden. Met behulp van deze stallingen kunt u uw fiets met een gerust hart achterlaten op openbare plekken.

Uw persoonlijke fietsenstalling

Het is niet alleen prettig om uw fiets veilig te kunnen stallen in openbare ruimtes, het is ook fijn als u uw fiets thuis met een veilig gevoel kunt stallen. Niet iedereen is in het bezit van een schuur of tuin, waardoor er gekeken dient te worden naar andere mogelijkheden. Het is bij Klaver mogelijk om een Fietsberging Box aan te schaffen. Dit is een afsluitbare fietsenstalling die uw fiets kan beschermen tegen vandalisme en diefstal. In deze Box van Klaver passen vier tot vijf fietsen en deze biedt genoeg ruimte om uw fiets met comfort te kunnen stallen.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van uw eigen afsluitbare fietsenstalling? Neem dan een kijkje bij de verschillende overdekte fietsenstallingen.
Op deze website kunt u verschillende producten met elkaar vergelijken en hier kunt u ook terecht voor vragen over de diverse producten.
U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met Klaver.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.