Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Schaf uw eigen fietsenrek aan bij Klaver Fietsparkeren

Wanneer u een fietsenrek voor uw school, bedrijf of voor bij u thuis zoekt, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Het is belangrijk dat uw fiets - waar dan ook - goed kan worden geparkeerd. Wanneer u een fietsenrek aanschaft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat uw fiets goed geparkeerd staat. Een goed fietsenrek zorgt ervoor dat uw fiets stabiel staat en dat uw fiets veilig kan worden weggezet met een extra slot. Daarnaast zorgt een goed fietsenrek ook voor een goed overzicht in uw tuin of bij uw bedrijfsruimte. Er zijn verschillende soorten fietsenrekken beschikbaar bij Klaver Fietsparkeren. Lees hieronder de diverse mogelijkheden.

De verschillende soorten fietsenrekken

Ieder heeft zijn eigen smaak en dit geldt ook voor een fietsenrek. Een fietsenrek is niet iets dat u dagelijks koop en daarom is het verstandig om meteen de juiste keuze te maken. Zorg er dus voor dat u kiest voor het fietsenrek dat bij uw bedrijf of woning past. Bij Klaver Fietsparkeren heeft u keuze uit vier verschillende soorten fietsenrekken. Zo kunt u kiezen uit de Krait, de Mamba, de Cluster of de Cobra. Al deze fietsrekken geven u de mogelijkheid om vier fietsen te stallen. De fietsenrekken zijn zilvergrijs van kleur.

Kies voor Klaver Fietsparkeren

Wanneer u een fietsenrek aan wilt schaffen, kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft een divers assortiment aan fietsrekken en fietsenstallingen. Wanneer u interesse heeft in één van de producten, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. Contact met de medewerkers kunt u opnemen via de website, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer (0528) 745200. Ook voor vragen kunt u bij de medewerkers van Klaver Fietsparkeren terecht.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.