Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch

Om de nieuwe fietsenstalling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in te richten, zijn nieuwe fietsenrekken nodig. Maar welk fietsenrek? Geen makkelijke opgave voor de opdrachtgever omdat er veel verschillende fietsparkeersystemen worden aangeboden. En hoe beoordeelt u dan de praktische oplossing en kwaliteit? Het Jeroen Bosch Ziekenhuis wist hier raad mee, een fietsparkeertest. Fabrikanten ,waaronder Klaver, hebben proefopstellingen geleverd en een fietspanel heeft de fietsenrekken beoordeeld. Aan de hand van deze test heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis gekozen voor de fietsparkeersystemen van Klaver, het CycleUp etagesysteem en het fietsenrek Cobra.

Een uniek detail in de fietsparkeergarage is dat de fietsparkeersystemen in twee verschillende kleuren zijn gecoat. Dit geeft aan bij welke systemen er meer ruimte is voor de fiets in verband met fietstassen en kinderzitjes. De zwarte systemen zijn uitgevoerd met een hart-op-hart afstand van 37,5cm tussen de fietsplaatsen en de rode systemen hebben een hart-op-hart afstand van 40cm.

Wilt u meer informatie over dit project of over onze producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 - 74 52 00 of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende offerte

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.