Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Vodafone Maastricht

Vodafone heeft een maatwerk fietsenstalling voor haar medewerkers gerealiseerd bij het hoofdkantoor te Maastricht. De stalling biedt plaats voor 300 fietsplaatsen en is voorzien van 20 oplaadpunten voor e-bikes.

Aanleiding voor het realiseren van de fietsenstalling was een tekort aan fietsplaatsen in de fietsenkelder. Dit veroorzaakte overlast van geparkeerde fietsen onder de John F. Kennedybrug. Het stallen van fietsen en brommers in de openbare ruimte had tevens een negatief effect op het straatbeeld. In combinatie met de realisering van de fietsenstalling en de stimulans vanuit Vodafone naar haar medewerkers om met de fiets naar het werk te komen, verwacht Vodafone dat het fietsgebruik gaat toenemen.

In nauwe samenspraak met welstand, de architect en stedenbouwkundige is er gekozen voor een locatie en ontwerp. Voorwaarden aan het ontwerp waren groen en transparantie en door middel van 3D-animaties hebben wij de ideeën in een ontwerp vertaald. De stalling heeft de volgende specificaties:

·         T-Hide fietsoverkapping

·         sedumdak

·         LED-verlichting

·         camerabeveiliging

·         automatische toegangspoort

·         Cobra fietsparkeersysteem

·         afmeting L*B = 60.00m * 6.00m.

Wilt u meer weten over dit project of over (maatwerk) fietsparkeren voor uw project? Neemt u dan gerust contact met ons via het telefoonnummer 0528 - 74 52 00, per mail info@klaverfietsparkeren.nl of via ons contactformulier.

Vrijblijvende offerte

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.