Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Projecten & Referenties

Klaver Fietsparkeren werkt nauw samen met opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Onze eigen projectleiders staan altijd in direct contact met de klant. Daardoor is onze planning betrouwbaar en zijn onze afspraken gegarandeerd. Door vakmanschap en betrokkenheid kunnen wij de kwaliteit van onze projecten waarborgen.

HERKENBARE LOCATIES

Met veel passie hebben wij de afgelopen 30 jaar veel Nederlandse opdrachtgevers voorzien van een efficiënte fietsenstalling. Herkenbare locaties waar wij onze oplossingen hebben gerealiseerd zijn bijvoorbeeld binnensteden, stations, kantoorterreinen, schoolpleinen, sportaccommodaties en natuurlijk fietsenkelders. Bij elk project is het belang van de fietser en onze opdrachtgever centraal gesteld.  Bekijk onze referentieprojecten om te zien welk resultaat dit heeft opgeleverd in de praktijk.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Het monteren van enkellaagse fietsenrekken en dubbellaags fietsenrekken, (afsluitbare) fietsenstallingen / overkappingen en fietsdetectiesystemen wordt door eigen vakmensen uitgevoerd. Zij kennen onze producten door en door en kunnen een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat realiseren binnen afzienbare tijd. Daarbij worden ze aangestuurd door onze projectleiders, die ervoor zorgt dat onze klanten worden ontzorgt en zich kunnen focussen op andere zaken dan fietsparkeren.

 

Bel voor meer informatie 0528 74 52 00 of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.