Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Plaats een fietsenberging

Het plaatsen van een fietsenberging is een fluitje van een cent, zolang u maar met experts in zee gaat. De vakmensen van Klaver Fietsparkeren hebben ruim dertig jaar ervaring met het bouwen en plaatsen van parkeersystemen. Een fietsenberging zorgt ervoor dat uw fiets veilig geparkeerd staat. Daarnaast blijft uw terrein netjes en geordend, omdat de fietsen uit zicht zijn. Bovendien vermindert u met een fietsenberging het risico op diefstal.

Neem contact met ons op

De verschillende fietsenbergingen

fietsenberging-afsluitbaar-boxKlaver Fietsparkeren biedt diverse opties voor het stallen van fietsen. Zo is er bijvoorbeeld de Box fietsenberging. Dit is een overdekte fietsenstalling die u kunt afsluiten. Fietsen staat volledig achter slot en grendel waardoor diefstal geen kans krijgt. Tevens zijn fietsen geheel beschermd tegen diverse weersomstandigheden.

Heeft u liever een andere fietsenberging, dan kunt u denken aan het parkeersysteem de Mamba, de Krait, de Viper of de Cobra. Onze rekken zijn namelijk gemaakt van thermisch verzinkt staal maar in iedere gewenste kleur te poedercoaten. Alle producten worden bevestigd in de grond, waardoor fietsen veilig geparkeerd staan. Hierbij raadt Klaver Fietsparkeren wel een extra fietsslot aan om de fietsen extra te beschermen tegen diefstal.

Advies en contact

Heeft u interesse in het plaatsen van een fietsenberging? De vakmensen van Klaver Fietsparkeren komen graag naar u toe om de situatie te bekijken. Met elkaar wordt naar de beste oplossing gezocht. Bent u benieuwd naar tips tegen diefstalpreventie, advies omtrent veilig parkeren of informatie over stalling? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0528 - 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.