Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Parkeerplaatsen voor scooters en e-bikes

Klaver Fietsparkeren biedt oplossingen omtrent fietsparkeren aan. We hebben niet alleen oplossingen voor reguliere fietsen, maar we kunnen ook parkeerplaatsen voor scooters en elektrische fietsen realiseren. Tegenwoordig wordt er steeds meer gefietst op elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd. De vraag naar oplaadpunten stijgt dus steeds meer. Om deze reden is het belangrijk dat er voldoende parkeerplaatsen zijn die geschikt zijn voor elektrische fietsen. Klaver Fietsparkeren helpt u hier graag verder mee.   

Vrijblijvend een offerte aanvragen Ik wens eerst meer informatie te ontvangen

elektrisch oplaadpunt voor e-bikes

Belijning om de parkeervakken aan te geven en oplaadpunten voor elektrische fietsen

De producten van Klaver Fietsparkeren zijn zo op elkaar afgestemd dat de fietsoverkappingen te combineren zijn met de fietsenrekken die wij leveren. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een 2ParkUp systeem overkapt met één van onze overkappingen. Wij kunnen ook parkeerplaatsen voor scooters realiseren. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door één van onze overkappingen te plaatsen, maar dan zonder fietsenrekken. Wij kunnen belijning aanbrengen zodat het duidelijk is wat de vakken zijn waar de scooters in kunnen staan. Een andere mogelijkheid om een scooter te parkeren is onze Cadenza fietskluis. In deze kluis kan één scooter geplaatst worden. 

Voor elektrische fietsen kunnen wij elektrische oplaadpunten leveren. Deze oplaadpunten kunnen gecombineerd worden met onze fietsenrekken. Wij hebben enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken. Ook kan er gekozen worden om de rekken enkelzijdig of dubbelzijdig te laten leveren. 

prisma-fietsenstalling


Een op maat gemaakte oplossing door Klaver Fietsparkeren

De Producten van Klaver Fietsparkeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo zijn onze overkappingen te verkrijgen in verschillende kleuren en materialen. Zo is het zelfs mogelijk voor een overkapping te kiezen met een sedumdak. Klaver Fietsparkeren heeft parkeerplaatsen voor scooters en elektrische fietsen mogen plaatsen bij verschillende sectoren. Zo hebben wij dit gedaan bij onder ander scholen, openbare ruimtes en stations.

2 park up


Geïnteresseerd in parkeerplaatsen voor bijvoorbeeld scooters of elektrische fietsen?

Bent u geïnteresseerd in parkeerplaatsen voor scooters of elektrische fietsen? U kunt ons gerust bellen en één van onze deskundigen zal u te woord staan en u verder helpen. U zou ons ook kunnen mailen of ons contactformulier in kunnen vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Neem contact met ons op 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.