Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overkapping voor fietsen

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor rondslingerende fietsen rondom uw kantoor of bedrijf in uw gemeente? Dan zit u goed met een Klaver Fietsparkeren overkapping. Fietsen kunnen op die manier veilig worden gestald en staan zo niet meer in de weg. Daarnaast staan ze droog en is de kans op beschadigingen en diefstal kleiner. Met ruim 30 jaar ervaring heeft Klaver Fietsparkeren voor elk probleem een oplossing. 

Waarom Klaver Fietsparkeren?

In Nederland wordt zo veel gefietst dat er op veel plaatsen fietsenrekken, stallingen en overkappingen zijn. Klaver Fietsparkeren heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van sterke fietsparkeeroplossingen. Door het gebruik van thermisch verzinkt staal, leveren wij een duurzaam product dat jarenlang blijft staan. Heeft u veel ruimte nodig, zodat de fietsen rondom uw bedrijf of kantoor netjes kunnen worden gestald? Dan kunt u kiezen voor een overkapping. Fietsen worden hieronder netjes geplaatst in een rek met voorvorkondersteuning. Op die manier kan er geen schade aan het wiel toegebracht worden en is de fiets beschermd tegen invloeden van het weer. Een nette buitenkant van uw kantoor, vormt een goede eerste indruk voor bezoekers en klanten. Daarom is het belangrijk om genoeg ruimte te hebben voor het opbergen van fietsen. 

Ruime keuze

U kunt bij Klaver Fietsparkeren terecht voor een overkapping. Fietsen kunnen eveneens worden geplaatst in een afgesloten stalling, rek of berging. Daarnaast heeft u keuze uit enkellaags of dubbellaags fietsparkeren en kan het thermisch verzinkte staal in elke gewenste kleur een poedercoating krijgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Klaver Fietsparkeren of bent u benieuwd wat voor fietsparkeeroplossing wij bij uw bedrijf of openbare instelling kunnen plaatsen? Neem dan contact met ons op per telefoon via 0528 – 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen voor een vrijblijvende offerte.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.