Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overkapping fietsen

Een overkapping voor de fietsen bij u op kantoor is ideaal wanneer u de fietsen zo goed mogelijk wilt beschermen. Een overkapping kan worden neergezet in combinatie met een fietsenrek. De overkapping en het fietsenrek samen zorgen ervoor dat de fietsen droog blijven en dat deze goed op hun plek blijven staan. Een overkapping voor bij een fietsenrek kan worden gekocht bij Klaver Fietsparkeren. Er zijn verschillende soorten overkappingen die u bij Klaver Fietsparkeren aan kunt schaffen. U leest hieronder wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op

De soorten overkappingen

Een goede overkapping kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Bij Klaver fietsparkeren kunt u terecht voor overkappingen. Deze overkappingen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit de materialen gaaswerk, hout of paneelplaten. Alle overkappingen die u koopt bij Klaver Fietsparkeren zijn hermetisch verzinkt, maar daarnaast kunt u er nog voor kiezen om poedercoat te gebruiken.

Wanneer u kiest voor een overkapping, heeft u keuze uit verschillende soorten, waaronder: de T-Hide, de Flex en de Top. Deze overkappingen voor de fietsen hoeven niet standaard te worden gekocht, het is ook mogelijk om deze aan te passen aan uw wensen en ideeën. Zo kunt u, naast het gebruiken van verschillende materialen, er ook voor kiezen om uw eigen fietsenstalling samen te stellen bij Klaver Fietsparkeren.

Laat de overkapping voor uw fietsen plaatsen door Klaver Fietsparkeren

Wanneer u een overkapping voor uw fietsen wilt laten plaatsen, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wanneer u een afspraak wilt maken met één van de medewerkers, kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer (0528) 745200. Daarnaast kunt u ook de website bezoeken en via de website een aanvraag indienen voor contact. De medewerkers van Klaver Fietsparkeren helpen u graag bij het uitkiezen van de fietsenstalling die bij u past.

Offerte aanvragen

 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.