Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overkapping fiets in stad

Wilt u de inwoners en bezoekers van uw stad een overkapping voor hun fiets bieden? Of bent u op zoek naar een oplossing voor het fietsenprobleem in uw stad? Klaver Fietsparkeren biedt u een oplossing op maat! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en monteren van een overkapping, die naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte en de wensen van gebruikers. Steeds meer steden kampen met een fietsenprobleem, doordat mensen steeds vaker per fiets naar de stad reizen. Daarbij neemt ook het aantal inwoners in de grote steden steeds verder toe. Het voornaamste voordeel aan een overkapping voor de fiets is dat de fiets droog gestald kan worden in uw stad.

Neem contact met ons op

Stel uw eigen fietsenstalling samen

etageparkerenHet ontwikkelen van een overkapping voor het grote aantal fietsen is niet altijd even makkelijk. Zeker in grote steden is de beschikbare ruimte beperkt, waardoor u creatief om moet gaan met de ruimte die u heeft. Onze productontwikkelaars denken graag met u mee en kunnen hun expertise met u delen, om tot een geschikte oplossing te komen. Naast een overkapping wilt u wellicht een fietsdetectiesysteem in de fietsenstalling implementeren, om te zien waar de fiets van een bezoeker gestald kan worden. Ook heeft u de keuze uit een of twee lagen met rekken voor een fiets. Met dubbellaags fietsparkeren heeft u op hetzelfde oppervlak ruimte voor twee keer zoveel fietsen.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Klaver Fietsparkeren is al jaren een gerenommeerd aanbieder van verschillende soorten fietsenstalling binnen Europa. U vindt onze fietsenstalling in verschillende landen en op verschillende plekken. Denk aan zorg- en onderwijsinstellingen, openbare plekken, stations, bezienswaardigheden en overheidsinstanties. Heeft u vragen over de diensten en mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Onze medewerkers staan u geheel vrijblijvend te woord om antwoord te geven op al uw vragen! Contact opnemen kan via het telefoonnummer 0528 74 52 00 of stuur een mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.