Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsstalling stad

Een overdekte fietsenstalling in de stad realiseert u met Klaver Fietsparkeren. Onze hoogwaardige stallingen en overkappingen zijn in verschillende ontwerpen verkrijgbaar, die de uitstraling van uw bedrijf uitstekend aanvullen. Met een onovertroffen kwaliteit en het FietsParKeur keurmerk bent u bovendien verzekerd van een fietsenstalling die jarenlang meegaat.

Neem contact met ons op

Tal van mogelijkheden voor een overdekte fietsstalling

Top fietsoverkappingOm ook tijdens de vele regenachtige dagen die Nederland kent de fietsen van uw klanten droog te kunnen stallen, in de stad of bij uw onderneming, bieden wij diverse oplossingen. De mogelijkheden die wij bieden zijn niet beperkt tot de modellen fietsenstallingen die op onze website staan. Zo kunt u diverse overkappingen laten aanpassen aan uw wensen, door het gebruik van verschillende materialen. Daarnaast kunt u een fietsstalling vaak uitbreiden, zelfs achteraf. De overkappingen zijn afgestemd op onze eigen fietsenrekken, wat zorgt voor een optimale benutting van de capaciteit. Onder verschillende overkappingen kunt u kiezen voor verschillende oplossingen. Zo zijn er enkel- en dubbelzijdige overkappingen en gesloten fietsoverkappingen en kunt u daaronder enkel- en dubbellaags rekken laten plaatsen. En wat dacht u van een fietsoverkapping die geschikt is voor etageparkeren? Alles is mogelijk bij Klaver Fietsparkeren.

Overdekte fietsstalling van Klaver Fietsparkeren

Onze overdekte fietsstallingen staan door heel Europa en zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben reeds fietsstallingen geïnstalleerd in onder andere Nederland, België, Duitsland en Frankrijk, maar ook in Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Bovendien zorgen wij ook voor het onderhoud van uw fietsenstalling in de stad. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten en wilt u meer informatie of eens langskomen, dan kan dat. Op onze website vindt u een plattegrond voor onze locatie. Daarnaast kunt u contact opnemen met Klaver Fietsparkeren tijdens kantooruren op telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.