Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren

Een normale fietsenstalling is natuurlijk handig, maar deze onoverdekte fietsenstallingen zorgen er niet altijd voor dat uw fiets optimaal wordt beveiligd. Wanneer u uw fiets goed wilt beveiligen, wordt het aangeraden om een overdekte fietsenstalling te nemen. Deze overdekte fietsenstalling zorgt ervoor dat uw fiets ook wordt beschermd tegen weer en wind. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor diverse overdekte fietsenstallingen. Lees hieronder de mogelijkheden.

Keuze uit verschillende overkappingen

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenstalling met overkapping, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Klaver Fietsparkeren is een grote speler in het parkeren van fietsen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u een fietsparkeer systeem aan wilt schaffen. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit de Flex, de Top en de fietsoverkapping T-Hide. Welke overdekte fietsenstalling het beste bij u past, hangt geheel af van uw eigen smaak. De drie verschillende overdekte fietsenstallingen hebben een andere uitstraling, maar hebben dezelfde functionaliteit, namelijk het optimaal beschermen van uw fiets.

Overigens is het mogelijk om zelf het materiaal van de overkapping te kiezen. Zo kunt u kiezen uit drie verschillende soorten materialen: gaaswerk, hout of paneelplaten. Ook is het mogelijk om een thermisch verzinkte overkapping te nemen of om een overkapping met poedercoat te plaatsen. Op de website van Klaver Fietsparkeren kunt u alle voorbeelden zien.

Een overdekte fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is dé specialist in fietsenstallingen en fietsenrekken. Klaver Fietsparkeren maakt de fietsenstallingen en zorgt er tevens voor dat deze bij u thuis worden geleverd. Naast het kopen van een kant-en-klare fietsenstalling kunt u bij ons ook terecht voor een op maat gemaakte fietsenstalling. Wanneer u interesse heeft in één van de producten van Klaver Fietsparkeren, kunt u contact opnemen via de website. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.