Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekt gemak met een fietsenhok

Wie niet beschikt over een grote ruimte, moet slim zijn. Klaver Fietsparkeren begrijpt als geen ander dat het veilig plaatsen van fietsen lang niet altijd even makkelijk is. Zeker niet bij een bedrijf, school of andere organisatie waar veel mensen met de fiets naartoe gaan. Waar velen enkele rekken hebben waar fietsen kunnen worden gestald, zijn er ook situaties waar een overdekte parkeeroplossing zelf gecreëerd moet worden. Heeft u nog geen goede oplossing voor het parkeren van fietsen, dan biedt Klaver Fietsparkeren diverse mogelijkheden aan.

Neem contact met ons op

Een fietsenhok laten plaatsen

flexWaar normaal gesproken een fiets snel tegen een muur of in een rekje wordt geplaatst, is met behulp van een fietsenhok bij uw bedrijfspand de mogelijkheid ontstaan om fietsen ook overdekt weg te zetten. Ideaal voor wanneer u nog geen overdekte oplossing heeft voor het opbergen van de fietsen van uw werknemers en bezoekers. Een fietsenhok dat overdekt is, zorgt er dan niet alleen voor dat de fietsen veilig en wel opgeborgen kan worden en diefstal wordt voorkomen, een fietsenhok op maat biedt ook volop bescherming tegen factoren van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan neerslag en wind. Klaver Fietsparkeren levert diverse soorten fietsenhokken.

Een fietsoplossing op maat

U kunt bij Klaver Fietsparkeren terecht voor een fietsenhok voor bij uw bedrijf, school of andere organisatie. Omdat iedere situatie anders is, kunnen wij u een fietsoplossing op maat bieden. Naast standaard fietsenstallingen en overdekte oplossingen, is het dan ook mogelijk om uw wensen door te geven voor een fietsenhok dat op maat is gemaakt. U kunt zelf kiezen tussen verschillende materialen, kleuren en stijlen, zodat het fietsenhok altijd perfect past.

Een fietsenhok laten plaatsen is veilig, duurzaam en efficiënt. Wilt u graag meer weten over het laten plaatsen van een fietsenhok of bent u benieuwd naar de vele andere mogelijkheden voor het parkeren van fietsen? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de beste fietsoplossingen van Klaver Fietsparkeren!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.