Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Diensten

Onze diensten

Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren, ontwikkeling van fietsparkeeroplossingen en het delen van kennis over fietsparkeren. Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over dit onderwerp.

Dit betekent voor u:

  • Een assortiment traditionele fietsparkeersystemen, design oplossingen, fietsoverkappingen, fietsenrekken, fietsenstallingen, dubbellaags fietsparkeren, maatwerk fietsparkeren, fietsdetectiesystemen en oplossingen voor etageparkeren.
  • Een vrijblijvend advies dat toegespitst is op uw specifieke situatie met betrekking tot zaken als veiligheid, diefstalpreventie, optimale benutting van de ruimte, duurzaamheid en onderhoud, tijdelijke voorzieningen, stallingen en overkappingen, stimuleren van het fietsgebruik en vandalismebestendigheid.
  • Productontwikkeling en werkvoorbereiding in eigen beheer waardoor wij staan voor de kwaliteit van onze producten en het serviceniveau.

Meer informatie ontvangen? Neem contact op via 0528 - 74 52 00, per mail info@klaverfietsparkeren.nl of via ons contactformulier.

Bel direct Ga naar het contactformulier

Krait-VP-aanbindvoorziening-klaver-fietsparkerenKrait-4-VP-met-fiets-klaver-fietsparkeren

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.