Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Vermijd diefstal en zet de e-bike vast!

E-bikes worden steeds meer gestolen in Nederland en verdwijnen massaal naar het buitenland. Naar schatting zijn er dit jaar 25.000 e-bikes gestolen. E-bikes staan niet ergens aan vast waardoor fietsdieven de e-bikes makkelijk in busjes laden. De e-bikes worden op een andere locatie ontdaan van de sloten. Aldus verzekeraar Enra, marktleider op het gebied van fietsverzekeringen.

Fietsparkeersysteem met geïntegreerde aanbindvoorziening

De elektrische fiets is razend populair en wordt daarom steeds meer verkocht. Klaver Fietsparkeersystemen heeft fietsparkeersystemen ontwikkeld die de kans op diefstal verlaagd.
Onze fietsparkeersystemen zijn geschikt voor de meeste soorten fietsen. Gezien veiligheid van fietsparkeren bij ons voorop staat, zijn onze fietsparkeersystemen voorzien van een geïntegreerde aanbindvoorziening. De fiets kan eenvoudig met bijvoorbeeld een hangslot aan het fietsparkeersysteem worden aangebonden. De kans op diefstal van de fiets wordt hiermee tot een minimum beperkt. Speciaal voor elektrische fietsen (e-bikes) kunnen wij onze fietsparkeersystemen voorzien van een oplaadpunt. Op deze manier kunnen ook elektrische fietsen veilig geparkeerd worden.

Bel voor meer informatie met onze verkoopafdeling op telefoonnummer (0528) 74 52 00 of vraag informatie aan via de website.

05-12-13

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.