Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Unieke fietsoverkapping bij Rijnland Lyceum Wassenaar

Bij het Rijnland Lyceum te Wassenaar hebben wij onze T-Hide overkapping geplaatst. De school had de wens een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing, die qua uitstraling goed moest passen in de omgeving. Na uitgebreid onderzoek is gekozen voor de T-Hide.

Een bijzonder detail aan deze uitvoering is het bronzen dak (kleur 2815), waardoor het lichtinval enigszins wordt beperkt in het belang van de fietser, maar ook zorgt voor een fraai aanzicht van de overkapping. De T-Hide overkapping kan altijd worden aangepast naar de wens van onze opdrachtgevers en is daarom uitermate geschikt als overkapping op zichtlocaties.

Onder de T-Hide overkapping is gekozen voor de Cobra fietsparkeersystemen. Hierdoor kunnen de meeste soorten fietsen veilig en stabiel worden geparkeerd. Omdat de Cobra de fietsen ondersteund bij de voorvork, is de kans op een slag in het wiel uitgesloten. Verder zijn er Cobra fietsenrekken geplaatst met oplaadmodules voor elektrische fietsen en is er een vak vrijgelaten om scooters / bromfietsen te parkeren.

12-07-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.