Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Project in uitvoering: Fietsafhandelcentrale te Leuven

Op dit moment wordt er in Leuven hard gewerkt aan het realiseren van de ondergrondse fietsafhandelcentrale voor 2500 fietsen. Klaver heeft begin januari deze tender gewonnen.

Door het opnemen van kwalitatieve product eisen bij de dubbellaagse fietsparkeersystemen is er voldoende ruimte voor productinnovatie. Op dit moment wordt de markt van etageparkeren geteisterd door lage kwaliteit, wat zich uit in gevaarlijke systemen die tegen dumpprijzen op de markt wordt gebracht. Vanzelfsprekend is de prijs een esssentieel onderdeel in een tender, echter de politie Leuven heeft de prijs een wegingsfactor gegeven van 35%, kwaliteit 35% en gebruikerscomfort, veiligheid en onderhoud 30%.

Vanuit 6 inschrijvers werd ons etagesysteem als economisch meest voordelige inschrijving beoordeeld. Door een plaatsingsbezoek te organiseren aan de fietsenstalling 'station Blaak' met een afvaardiging vanuit de politie Leuven, hebben wij in de praktijk kunnen tonen hoe ons etagesysteem functioneert. Essentieel onderdeel, immers vanaf een 'plaatje' lijkt alles te kloppen, echter de werkelijke praktische omstandigheden tonen aan of fietsparkeersystemen werken, robuust zijn en voldoen aan de wensen van de hedendaagse fietsen.

 

04-05-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.