Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Oplaadpunten e-bike in fietsenstalling Plein 1944 Nijmegen

Afgelopen week is de ondergrondse fietsenstalling ‘Verloren Toren’ onder Plein 1944 in Nijmegen uitgebreid met fietsplaatsen voor de elektrische fiets en zijn er extra brede fietsplaatsen ingericht.

Eigenaren van elektrische fietsen kunnen hun fiets met gemak in de fietsenstalling onder Plein 1944 kwijt. Sinds 15 maart zijn er namelijk fietsplaatsen geopend speciaal voor de E-bike. Deze fietsplaatsen zijn voorzien van een oplaadpunt zodat de elektrische fiets direct opgeladen kan worden. Naast de nieuwe voorzieningen voor de e-bike, zijn er ook speciale voorzieningen gerealiseerd voor ‘buitenformaat’ fietsen. Er zijn 13 extra brede fietsplaatsen gerealiseerd voor ‘buitenformaat’ fietsen zoals bakfietsen.

De fietsenstalling, die in december 2013 is geopend, is de eerste fietsenstalling van de vier gratis bewaakte fietsenstalling in het centrum van Nijmegen waar oplaadpunten voor elektrische fietsen worden gerealiseerd.

Wethouder Henk Beerten heeft afgelopen zaterdag ook de 44.000ste bezoeker van de fietsenstalling verwelkomd met een bos bloemen en een cadeaubon.

18-03-14

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.