Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Opdracht nieuwe fietsenstalling ziekenhuis Gelderse Vallei gegund aan Klaver

Het ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede is uitgebreid. Het ziekenhuis kampte met ruimtegebrek waardoor uitbreiding noodzakelijk werd. Door het toevoegen van een nieuwe vleugel, die via de nieuwe centrale hal is gekoppeld aan het bestaande gebouw, is dit probleem opgelost. In maart 2014 wordt het ziekenhuis officieel geopend.

Aanbestedingstraject fietsenstalling

Om het plaatje compleet te maken is er ook een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd. Nadat Klaver Fietsparkeersystemen heeft deelgenomen aan een uitgebreid aanbestedingstraject en bijbehorende testfase is de opdracht voor het inrichten van de fietsenstalling gegund aan Klaver!

Onder de nieuwbouw is een kelder uitgegraven waar de nieuwe fietsenstalling is verwezenlijkt. De fietsenstalling biedt plaats aan bijna 700 fietsen, waaronder een aantal oplaadpunten voor E-fietsen en voor 45 brommers.
Klaver heeft gekozen om twee fietsparkeersystemen te plaatsen. Namelijk het fietsparkeersysteem Cobra en het dubbellaags fietsparkeersysteem 2ParkUp. Bij beide fietsparkeersystemen wordt gebruik gemaakt van voorvorkondersteuning. Hierdoor is het onmogelijk om een slag in het wiel te krijgen. Daarnaast heeft zowel de 2ParkUp als de Cobra een geïntegreerde aanbindvoorziening. Deze kenmerken zorgen voor optimaal gebruiksgemak en maximale bezettingsgraad.

Wilt u meer weten over dit project of heeft u een vraagstuk wat betreft fietsparkeren? Bel 0528 – 74 52 00 of vraag informatie aan via de website.

 

25-11-13

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.