Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Nieuwe fietsenstalling voor Douwe Egberts, gemeente Zaanstad en RET

Ook dit jaar heeft Klaver Fietsparkeren weer een topprestatie geleverd door vele fietsparkeervoorzieningen voor het einde van 2016 op te leveren, zodat de opdrachtgever hiervan direct gebruik kan maken in het nieuwe jaar. Hieronder een beschrijving van enkele projecten uit het laatste kwartaal van 2016.

Douwe EgbertsDouwe EgbertsDouwe Egberts

Voor Jacobs Douwe Egberts in Utrecht hebben wij de fietsenkelder opnieuw ingericht. Voor reguliere en elektrische fietsen hebben wij de Cobra Light met voorvorkondersteuning geplaatst. Voor de buitenmodel fietsen hebben we onze unieke Viper fietsparkeersystemen toegepast in een aparte sectie in de ruimte. Verder hebben we duidelijke belijning met pictogrammen aangebracht op de vloer, zodat de fietsers duidelijk kunnen zien waar men de fiets dient te parkeren.

Voor Gemeente Zaanstad hebben wij de capaciteit van de fietsenstalling naast de bushalte aan de Poelenburg in Zaandam vergroot. Hier hebben wij in 2013 onze Top overkapping met fietsparkeersystemen geplaatst. Deze fraai vormgegeven overkapping hebben wij nu uitgebreid met 48 extra fietsplaatsen.

Voor RET hebben wij in Rotterdam op twee locaties een nieuwe Wave fietsenstalling met FSC gekeurd houten wandpanelen gebouwd. Daaronder zijn onze Cobra met voorvorkondersteuning fietsenrekken geplaatst. Verder hebben wij nieuw straatwerk verzorgd op beide locaties. Op deze manier is een duurzame fietsenstalling gerealiseerd die voor langere tijd optimale kwaliteit biedt op het gebied van fietsparkeren.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een advies op maat of wilt u weten welke mogelijkheden er op het gebied van fietsparkeren voor uw situatie zijn, bel dan met één van onze accountmanagers op telefoonnummer 0528-745200 of vraag meer informatie aan.

02-12-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.