Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Nieuwe fietsenstalling voor busstation Edam-Volendam

Sinds het voorjaar is het busstation van Edam voorzien van een splinternieuwe fietsparkeervoorziening. Klaver heeft in opdracht van de gemeente Edam-Volendam een fietsoverkapping CycleStore T-hide met 360 overdekte fietsparkeerplaatsen gerealiseerd.

Kwalitatief goede fietsparkeervoorzieningen

Het realiseren van goede fietsparkeerplaatsen is een onderdeel van het Regionaal Fietsbeleid van de Stadsregio Amsterdam. Na onderzoek is gebleken dat de fietsparkeervoorzieningen bij de R-nethalte Edam niet voldoende capaciteit had en kwalitatief gezien niet voldeed. De Stadsregio Amsterdam streeft naar goede fietsparkeervoorzieningen waar fietsers hun fietsen veilig kunnen parkeren. Stadsregio Amsterdam heeft nieuwe kwaliteitsnormen opgesteld waar de fietsparkeervoorziening aan moet voldoen en daar komt Klaver de hoek om kijken. Klaver staat voor kwalitatief hoogwaardige fietsparkeersystemen. De fietsparkeersystemen van Klaver zijn gebruiksvriendelijk, voorzien van een aanbindvoorziening om de kans op diefstal te verlagen en maakt gebruik van voorvorkondersteuning waardoor beschadiging aan de fiets geen optie is.

Naast het inrichten van de fietsenstalling bij bussstation Edam, heeft Klaver de fietsparkeervoorzieningen van alle bushaltes in de gemeente Edam-Volendam ingericht. Zie ook volgende nieuwsberichten:
http://www.fietsberaad.nl/index.cfm?lang=en&section=nieuws&mode=newsArticle&repository=Fietsparkeervoorzieningen+bij+R-nethaltes
http://verkeerswereld.nl/reizen/mobiliteit/fietsparkeervoorzieningen-bij-r-net-en-hov-knooppunten-neemt-een-vlucht/

Wilt u meer weten over onze fietsparkeersystemen? Bel 0528 – 74 52 00 of vraag informatie aan via de website.

01-10-13

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.