Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Nederland in 2017 het centrum van de (fiets)wereld

Op 13 tot 16 juni 2017 wordt het fietscongres Velo-city georganiseerd door Arnhem en Nijmegen en zal zich afspelen op tal van plaatsen in de regio. Het jaarlijks terugkerende evenement kent in Europa circa 1500 deelnemers. Elk jaar organiseert wereldwijd een andere stad Velo-city, waarbij elke twee jaar een Europese stad wordt gekozen.

Velo-city voor iedereen!

Op Velo-city kunnen bezoekers terecht om de nieuwste innovaties op het gebied van fiets en – infrastructuur te ontdekken, ideeën uit te wisselen en meer te leren over hoe steden fietsvriendelijker ingericht kunnen worden. Daarnaast komt er een tentoonstelling waar bedrijven en organisaties op het gebied van de fiets zichzelf presenteren. Ook vindt er, in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Wageningen Universiteit en Radboud Universiteit, een wetenschappelijk symposium plaats over de fiets in relatie tot duurzaamheid, mobiliteit, gezondheid en voeding. Verder komt er een uitgebreid programma aan activiteiten voor deelnemers en bewoners, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om het evenement mee te beleven.

Klaver Fietsparkeren is er ook bij!

Klaver Fietsparkeren is uiteraard aanwezig op Velo-city en u kunt bij ons terecht voor innovatieve en praktijkgerichte oplossingen op het gebied van fietsparkeren. Daarnaast beantwoorden wij graag uw vragen, bieden wij eventueel direct advies voor uw specifieke situatie en kunt u onze nieuwste producten ervaren als “eindgebruiker”.

30-08-16

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.