Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Moderne fietsenstalling voor het Martini ziekenhuis te Groningen

Klaver Fietsparkeren heeft bijgedragen aan de herinrichting van het voorplein van het Martiniziekenhuis te Groningen door fietsenstallingen te plaatsen. Dit is eind 2017 gerealiseerd. Het Martiniziekenhuis wilde het voorplein veilig en meer gastvrij maken. De uitdaging was om de fietsenstallingen te integreren in de omgeving. Dit is gelukt door middel van een sedumdak en LED verlichting te gebruiken. De fietsenstalling is overkapt door middel van de T-Hide fietsoverkapping. Er is een Krait fietsparkeersysteem geplaatst en een Viper-fietsparkeersysteem. Ook zijn er diverse plaatsen gerealiseerd voor elektrische fietsen. Er is ruimte voor totaal 450 fietsen.

Het Martiniziekenhuis geeft zelf aan in een van hun nieuwsberichten dat de inrichting zorgt voor een veilig en vlot verkeer van fietsers, wandelaars, auto’s en bijvoorbeeld de pendelbusjes.

Klaver Fietsparkeren staat met een artikel in het blad Verkeer in beeld over de plaatsing van de stallingen bij het Martini ziekenhuis. Lees het hele artikel hier 

30-01-18

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.