Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Maatwerk voor personeel Vodafone

Vodafone heeft een maatwerk fietsenstalling voor haar medewerkers gerealiseerd aan de achterkant van het hoofdkantoor op Avenue Ceramique te Maastricht. De stalling biedt plaats aan 300 fietsplaatsen en is voorzien van 20 oplaadpunten voor E-fietsen.

Aanleiding voor het realiseren van de fietsenstalling was een tekort aan fietsplaatsen in de fietsenkelder. Dit veroorzaakte overlast van geparkeerde fietsen onder de John F. Kennedyburg. Het stallen van fietsen en brommers in de openbare ruimte had tevens een negatief effect op het straatbeeld. In combinatie met de realisering van de fietsenstalling en de stimulans vanuit Vodafone naar haar medewerkers om met de fiets naar het werk te komen, verwacht Vodafone dat het fietsgebruik gaat toenemen.

In een vroegtijdig stadium heeft Vodafone ons gevraagd om als partners het fietsparkeerprobleem op te lossen in samenwerking met de gemeente Maastricht, Maastricht Bereikbaar en Q-Park.

In nauwe samenspraak met welstand, de architect en stedenbouwkundige is er gekozen voor een locatie en ontwerp. Voorwaarden aan het ontwerp waren groen en transparantie en door middel van 3D animaties hebben wij de ideeën in een ontwerp vertaald. De stalling heeft de volgende specificaties:

Met de realisatie van de fietsenstalling zijn de problemen opgelost en faciliteert Vodafone het toenemend aantal medewerkers van een gebruiksvriendelijke en veilige fietsplaats.

Wilt u meer weten over dit project of over (maatwerk) fietsparkeren voor uw project? Neemt u dan gerust contact met ons via het telefoonnummer 0528 - 74 52 00, per mail info@klaverfietsparkeren.nl of via ons contactformulier.

 

07-05-14

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.