Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver staat op Duurzaam 2015

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn vanzelfsprekende onderdelen in het dagelijks beleid van Klaver Fietsparkeersystemen. Daarom staat Klaver op de vakbeurs Duurzaam 2015 in Zaandam.

Klaver gaat voor duurzaam

Duurzaamheid is voor Klaver een belangrijk aspect van het ondernemen. Onze producten worden op een duurzame manier samengesteld en gaan tevens langer mee. Een win-win situatie voor het milieu dus.

Duurzaam 2015

Duurzaam 2015 wordt georganiseerd voor het MKB, juist omdat daar nog veel te winnen valt als het gaat om verduurzamen. Klaver neemt in haar dagelijks beleid duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen erg serieus en staat daarom op de vakbeurs Duurzaam 2015.

Duurzaam 2015 wordt gehouden op 11 februari in het Taets, Art & Event Park te Zaandam. De vakbeurs wordt georganiseerd voor MKB’ers en facilitair managers die hart voor duurzaamheid hebben. Interesse om onze visie en oplossingen te horen? Regel dan een toegangskaart op http://www.branchecontact.nl/toegangskaarten-duurzaamheid. Toegang is gratis, maar geef gerust een relatie uit jouw netwerk op om ook naar de Duurzaam 2015 te komen. 

Meer weten over het programma? Bekijk de website van Duurzaam 2015 voor meer informatie.

04-02-15

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.