Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver Fietsparkeren op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2019

Artikel: Evaluatie Standhouders Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2019 Jaarbeurs Utrecht

Tevreden gezichten, goede leads, prettige, informele gesprekken en een goede ‘vibe’. 350 standhouders mochten op 23, 24 en 25 januari 2019 in de Utrechtse Jaarbeurs zo’n 13.000 bezoekers ontvangen. En veel standhouders van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer kijken terug op een meer dan geslaagde 21ste jaargang.

Klaver Fietsparkeren is geen onbekende op de beursvloer. Al vele jaren is het bedrijf aanwezig op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer.

Senior Accountmanager Gerben Hofsté begint met een compliment aan de organisatie. „Ze hebben al jaren ervaring en dat merk je. Er is bijvoorbeeld duidelijk aangegeven dat de wandelgangen open en begaanbaar moeten blijven. Er mag niets staan. De stand tegenover ons had echter een flink apparaat neergezet in het gangpad. Nadat we dit gemeld hadden, werd het direct opgelost.”

De drie dagen op de beurs noemt hij ‘fantastisch’. Niet voor niets keert Klaver ieder jaar weer terug. „In Den Bosch was het al goed, maar Utrecht is toch veel centraler en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hierdoor wordt volgens mij het bezoek ook beter verspreid. Voorheen was het vooral de donderdag die heel druk was, nu is het toch meer verdeeld over de drie dagen. Als standhouder is dat wel prettig natuurlijk.”

Klaver besteedt als de specialist op het gebied van fietsparkeren veel tijd en aandacht aan de problematiek rondom fietsparkeren, ontwikkeling van fietsparkeeroplossingen en het delen van kennis over fietsparkeren. Vooral het brede aanbod op de beurs zorgt er volgens Hofsté voor dat de bezoekers openstaan voor nieuwe dingen. 

De aanwezigheid van de vele bezoekende facilitair managers is daarbij een pré. „Met deze mensen willen we aan tafel zitten. We kunnen ze hier op een informele wijze advies geven.”
 

Beurs-stand-klaver-fietsparkeren-jaarbeurs-utrecht-vakbeurs-facilitair-en-gebouwbeheer

Lees het volledige artikel hier. 

 

21-03-19

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.