Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver Fietsparkeersystemen viert haar 30 jarig jubileum met nieuwe naam en logo

Klaver Fietsparkeersystemen bestaat 30 jaar. Dit wordt gevierd met de introductie van een nieuwe naam en logo. Het jubileum wordt ook aangegrepen om een nieuwe website te presenteren.

Hoe het ooit begon

In 1985 begon Jan Klaver met zijn activiteiten op het gebied van fietsparkeren. Een innovatie als het gaat om fietsparkeren, want Jan Klaver bedacht het fietsenrek met voorvorkondersteuning. Naast de uitvoering van wat kleinere projecten, werd het eerste grote project uitgevoerd, namelijk het plaatsen van fietsparkeersystemen bij winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Sindsdien heeft Klaver zich ontpopt als ‘fietsparkeerspecialist’ en plaatsen zij in heel Nederland en daarbuiten hun fietsparkeervoorzieningen.

Naamswijziging en nieuw logo

In de loop van de jaren is de naam verscheidene keren veranderd. Dit keer gaat het om een significante nuancering, want Klaver Fietsparkeersystemen wordt Klaver Fietsparkeren. "Een naam die past bij onze visie en werkwijze en ook nog eens probleemloos uit te spreken", vertelt Jan Klaver.

Commercieel manager Chiel Grevers voegt toe, “we voorzien onze nieuwe naam met de pay-off ‘iedere situatie een unieke invulling’. De pay-off benadrukt wat wij belangrijk vinden en dat is het bieden van advies en klantspecifieke (totaal)oplossingen.” We maken dé indelingstekening en de fietser rijdt met een dikke glimlach op zijn gezicht de fietsenstalling uit”, vult Jan Klaver aan.

De komende tijd is het drukte geblazen voor de marketingmensen, de naam Klaver Fietsparkeersystemen en bijbehorend logo staat immers overal op. Binnenkort wordt als eerste de nieuwe website gelanceerd. Daarna worden langzamerhand de uitingen aangepast.

20-05-15

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.