Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver Fietsparkeersystemen sponsor van Fietsstadverkiezing 2014

Voor de vijfde keer organiseert de Fietsersbond de Fietsstadverkiezing. Negentien gemeenten zijn genomineerd om Fietsstad 2014 te worden. Dit jaar is het thema ‘Fietsen zonder hindernissen’. Van de gemeenten wordt verwacht om hindernissen, die fietsers dagelijks ondervinden, op te lossen. De gemeente die de beste oplossingen bedenkt voor de hindernissen, mag zich Fietsstad 2014 noemen.

Klaver maakt de verkiezing van Fietsstad 2014 mede mogelijk. Klaver moedigt fietsgebruik aan en de daarbij behorende kwalitatief goede fietsparkeervoorzieningen. Fietsparkeren moet aangenaam zijn voor de fietser. Kan de fietser geen veilige plek vinden zonder veel kans op beschadigingen aan de fiets? Dan ervaart de fietser dit als hinderlijk.

Het assortiment van Klaver betreft fietsparkeersystemen voor laagparkeren en etageparkeren, het laatste wordt ook wel dubbellaags fietsparkeren genoemd. Daarnaast heeft Klaver fietsoverkappingen en fietsenstallingen ontwikkeld, die ten alle tijden aan te passen is aan de wens van de klant. Klaver stimuleert kwalitatief hoogwaardig fietsparkeren en heeft voor een aantal van de genomineerde gemeenten al projecten uitgevoerd. Nieuwsgierig naar deze projecten? Bekijk onze referentieprojecten.

Wilt u meer weten over de verkiezing Fietsstad 2014? Klik hier.

20-09-13

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.