Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver Fietsparkeersystemen Metaalunie MVO-monitor certificaat behaald!

Onlangs heeft Klaver Fietsparkeersystemen het Metaalunie MVO-monitor certificaat behaald. Een prestatie die een feestje waard is.

MVO

MVO is de standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw, zo beschrijft MVO-Nederland Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Klaver Fietsparkeersystemen neemt haar verantwoordelijkheid en maakt keuzes om de balans te bewaren tussen People, Planet en Profit.
Aan de hand van zeven principes, die vastgesteld zijn in de ISO 26000, heeft Klaver aangetoond alleen zaken te doen met bedrijven die hetzelfde nastreven als Klaver. Daarnaast heeft Klaver een energiebesparingsonderzoek laten doen waarin de energiestromen van het bedrijf in kaart gebracht zijn en is aan de hand hiervan gekeken waar een besparing te halen is. Deze zaken worden continu gemonitord. Ook heeft Klaver een afvalpreventieonderzoek uitgevoerd om de afvalstromen in kaart te brengen. Daarnaast is de C02 uitstoot van Klaver inzichtelijk gemaakt en wordt dit regelmatig gerapporteerd. Hierbij is ook een C02 reductieplan op papier gezet.

U kunt terecht op de website www.metaalunie.nl voor meer informatie over het Metaalunie MVO-monitor certificaat.
 

05-12-13

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.