Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver en Flexi Park slaan handen ineen

Klaver Fietsparkeersystemen in Hoogeveen en het Deens bedrijf Flexi Park gaan samenwerken. Onder toeziend oog van onder andere minister van Buitenlandse Zaken de heer Bert Koenders en voorzitter VNO-NCW de heer Hans de Boer hebben beide partijen in Kopenhagen een Memorandum of Understanding (MoU) getekend. “Deze intentie tot samenwerking betekent de eerste stap om zaken in Denemarken te doen”, zegt commercieel manager Chiel Grevers van Klaver. “Flexi Park is het juiste bedrijf voor ons om de markt in Denemarken op te gaan. We bieden meerwaarde voor elkaar en kijken uit naar een succesvolle samenwerking”, aldus Grevers.

Handelsmissie Denemarken

De Handelsmissie in Denemarken is georganiseerd om Nederlandse bedrijven kennis te laten maken met het Deense zakenklimaat. Nederlandse bedrijven krijgen de kans om, naast het ontmoeten van potentiële zakenpartners, het internationaal netwerk uit te breiden, maar ook om zicht te krijgen op marktkansen in Denemarken.

Over Klaver

Klaver is al 30 jaar succesvol met fietsparkeren en heeft zich ontpopt als ‘fietsparkeerspecialist’. De laatste jaren is het bedrijf actief in België, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Luxemburg en Noorwegen. Denemarken wordt vergeleken met ons eigen ‘fietsland’ en het aantal fietsers groeit. Een mooie toevoeging op het lijstje van exportlanden van Klaver.

Klaver Fietsparkeren en Flexi Park slaan handen ineen

Afbeelding: Chiel Grevers van Klaver en Simon Agergaard van Flexi Park ondertekenen de samenwerking onder toeziend oog van minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders en voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer.

18-03-15

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.