Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Klaver bij introductie FietsParKeur voor etagerekken

Op de beurs Verkeer & Mobiliteit 2011, die gehouden wordt op 8 december in de Expo Houten, is Klaver fietsparkeersystemen aanwezig. Als specialist op het gebied van fietsparkeren in het keten mobiliteit kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. 

Introductie FietsParKeur voor dubbellaags fietsparkeren

Tijdens de beurs zal ook het FietsParKeur voor etagesystemen geïntroduceerd worden.

Al 15 jaar hebben wij ervaring met etageparkeren en zijn wij trendsetter. Met de introductie van het CycleUp dubbellaags fietsparkeersysteem in 2007 heeft Klaver een etagesysteem dat zich de afgelopen jaren bewezen heeft en helemaal voorbereid is op de toekomst.

Beschrijving keurmerk

De Stichting FietsParKeur heeft een keurmerk ontwikkeld voor etagerekken. Aan de norm was behoefte vanwege het sterk groeiende aantal etagerekken rond stations en in binnensteden. Met de norm hoopt de Stichting FietsParKeur een kwaliteitsimpuls te geven aan het fietsparkeren. De norm is een aanvulling op het FietsParKeur voor “gewone” fietsparkeervoorzieningen. De eisen waaraan etagerekken moeten voldoen om het FietsParKeur te verwerven zijn vastgelegd in een normstellend document.

Het bestuur van de Stichting FietsParKeur bestaat uit vertegenwoordigers van de Fietsersbond en de sectie Fietsparkeervoorzieningen van de Vereniging Straatmeubilair (voorheen de vereniging van Fabrikanten van Fietsparkeervoorzieningen FIPAVO). De stichting heeft een onafhankelijke voorzitter. Een College van Deskundigen van FietsParKeur adviseert het bestuur over toekenning van licenties en het beheer van het Normstellend Document. Het college bestaat uit vertegenwoordigers van gebruikers (Fietsersbond) en fabrikanten (VS/FIPAVO) en uit andere bij het fietsparkeerbeleid betrokken organisaties.

Meer informatie?

Klaver richt zich als enige bedrijf in Nederland op fietsparkeren en is daarom specialist op dit gebied. Wij ontwikkelen en produceren fietsparkeersystemen, fietsoverkappingen en maatwerk-oplossingen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken neem dan contact met ons op via 0528-74 52 00 of informatie aanvragen.

 

23-11-11

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.