Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Hoogste trede CO2 prestatieladder behaald

Klaver Fietsparkeersystemen heeft al enige tijd geleden de hoogste trede van de CO2-prestatieladder weten te behalen. Met het betreden van trede 5 maakt Klaver haar eigen ambitie en belofte waar en laat de organisatie zien duurzaamheid van de gehele organisatie en haar omgeving zeer serieus te nemen.

Klaver is daarmee een van de 58 bedrijven in Nederland welke gecertificeerd zijn op trede 5.

Centraal thema voor het behalen van het certificaat zijn keteninitiatieven. Dit zijn initiatieven die verder gaan dan het meten en constateren van de eigen CO2-gerelateerde inspanningen. Zo behoort het stimuleren van zowel in- als externe partijen om duurzaam te produceren en zodoende CO2-uitstoot te reduceren daartoe.

Peter Hanekamp, Manager Projecten & Control bij Klaver Fietsparkeersystemen:

"Dagelijks zijn wij bezig met kwaliteit. Kwaliteit van onze organisatie, producten, dienstverlening en milieu. Hierdoor zijn we betrokken bij vele processen, partijen en samenwerkingsverbanden. We streven er naar dit alles zo slim en milieuvriendelijk mogelijk te doen. Duurzaamheid staat bij Klaver dan ook hoog op de agenda. De laatste jaren heeft Klaver zijn complete product assortiment herontwikkeld. De producten zijn hierdoor lichter geworden en makkelijker te produceren. We willen met deze gerichte investeringen en slimme innovaties onze ecologische footprint verkleinen om zodoende het milieu zo min mogelijk te belasten.”

19-04-12

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.